Met mij haalt u kennis in huis

Mijn naam is Marieke Vernooij en ik heb altijd al een grote interesse gehad in huizen. Het was dan ook voor niemand een verrassing dat ik Onroerend goed en Makelaardij ging studeren. In 2000 ben ik afgestudeerd op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb meer dan 6 jaar bij verschillende makelaarskantoren en bij de overheid gewerkt. Uiteindelijk besloot ik om een lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: mijn eigen makelaarskantoor.

Vrijblijvend advies nodig?

Al 15 jaar het beste makelaarskantoor in de regio!

In 2006 startte ik mijn bedrijf Vernooij Makelaardij & Taxaties in Nijmegen. Ik mag iedere dag doen wat ik het liefste doe: mensen helpen met de belangrijkste investering in hun leven. Dat doe ik dan ook met grote passie en interesse in mijn klanten. Mijn klanten beoordelen mij gemiddeld met een 9,3. Dat is waar ik het voor doe!

Professionele begeleiding en persoonlijke aanpak

De verbouwing of (ver)koop van een woning is een belangrijke financiële beslissing. Wat is de waarde van uw huis? Wat zijn de voorwaarden voor een hypotheek en hoe komt u in aanmerking voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Ik bied professionele begeleiding met een zeer persoonlijke aanpak. Zo plan ik altijd voldoende tijd in, zodat ik u uitgebreid kan informeren. Voor de regio Arnhem en Nijmegen ben ik graag uw aanspreekpunt.


Bezichtiging
Aanschaf

Voordelen Marieke Vernooij als aankoopmakelaar

Als u gesteld bent op een persoonlijke benadering tijdens de belangrijkste investering in uw leven, kies dan voor mij als uw aankoopmakelaar. Een huis kopen doet u niet dagelijks; professionele begeleiding biedt daarom een uitkomst. Ik kan het gehele aankooptraject voor u begeleiden, of slechts een aantal onderdelen daarvan. U betaalt altijd een vaste scherpe prijs, en alleen de diensten die u heeft afgenomen. Bovendien reken ik geen percentage van het aankoopbedrag!

 Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen

 Gemiddelde klantenbeoordeling 9,3 

Voordelen Marieke Vernooij als taxateur

Als u voor mij kiest als uw taxateur dan haalt u kennis in huis. Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen. Nadat ik uw woning heb bezocht ontvangt u van mij het taxatierapport altijd binnen 3 dagen. Uiteraard ben ik aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, zoals het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), VBO-makelaar en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

 Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak

 Meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij 

 Vast scherp tarief, zonder verrassingen 

 NWWI gecertificeerd 

Neem direct contact met mij op

Ik hoop ook u te mogen helpen met de aankoop van uw droomhuis of de

waardebepaling van uw woning. U kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of vul
onderstaand formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met u op.