Met mij haalt u kennis in huis

Ik ben Marieke Vernooij. Ik ben een gecertificeerd woningtaxateur.

Als jong meisje zat ik vroeger op de fiets naar huis met 1 oog na de huizen te kijken en met het andere oog op de weg te letten. Het kon dan ook niet anders of ik ging van mijn passie mijn beroep maken. Juist door de verschillende klantencontacten, de diversiteit van huizen, verschil in woonomgevingen maakt mijn werk iedere dag weer anders en blijft het leuk.

Eén van mijn doelen is om op een open, persoonlijke en heldere manier de belangen van mijn opdrachtgever te behartigen. Doordat ik op dit moment het vak van verkoopmakelaar niet uitoefent is mijn onafhankelijkheid gewaarborgd.

Vrijblijvend advies nodig?

Al ruim 16 jaar het beste makelaarskantoor in de regio!

De combinatie van bouwkundige en juridische aspecten, wetgeving, financiële zaken en een grote menselijke kant boeien mij enorm. In het jaar 2006 durfde ik het aan en zette de stap naar zelfstandigheid. Het resultaat daarvan is Vernooij Makelaardij & taxaties. Mijn klanten beoordelen mij gemiddeld met een 9,3. Dat is waar ik het voor doe!

Professionele begeleiding en persoonlijke aanpak

De verbouwing of (ver)koop van een woning is een belangrijke financiële beslissing. Wat is de waarde van uw huis? Wat zijn de voorwaarden voor een hypotheek en hoe komt u in aanmerking voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Ik bied professionele begeleiding met een zeer persoonlijke aanpak. Zo plan ik altijd voldoende tijd in, zodat ik u uitgebreid kan informeren. Voor de regio Arnhem en Nijmegen ben ik graag uw aanspreekpunt.


Bezichtiging
Aanschaf

Voordelen Marieke Vernooij als aankoopmakelaar

Als u gesteld bent op een persoonlijke benadering tijdens de belangrijkste investering in uw leven, kies dan voor mij als uw aankoopmakelaar. Een huis kopen doet u niet dagelijks; professionele begeleiding biedt daarom een uitkomst. Ik kan het gehele aankooptraject voor u begeleiden, of slechts een aantal onderdelen daarvan. U betaalt altijd een vaste scherpe prijs, en alleen de diensten die u heeft afgenomen. Bovendien reken ik geen percentage van het aankoopbedrag!

 Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen

 Gemiddelde klantenbeoordeling 9,3 

Voordelen Marieke Vernooij als taxateur

Als u voor mij kiest als uw taxateur dan haalt u kennis in huis. Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen. Nadat ik uw woning heb bezocht ontvangt u van mij het taxatierapport altijd binnen 3 dagen. Uiteraard ben ik aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters, zoals het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), VBO-makelaar en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

 Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak

Meer dan 16 jaar ervaring in de makelaardij en taxaties

 Vast scherp tarief, zonder verrassingen 

 NWWI gecertificeerd 

Neem direct contact met mij op

Ik hoop ook u te mogen helpen met de aankoop van uw droomhuis of de

waardebepaling van uw woning. U kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of vul
onderstaand formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met u op.