Met mij haal je kennis in huis

Fijn om met je kennis te mogen maken. Ik ben Marieke Vernooij en ik ben sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. Tijdens mijn carrière heb ik al veel ervaring opgedaan als makelaar en als gecertificeerd Register Taxateur (RMT). In het jaar 2006 heb ik mijn grote wens in vervulling laten gaan om mijn eigen makelaarskantoor te starten. Met veel plezier en enthousiasme heb ik mij gespecialiseerd in taxaties en aankoop van woningen en appartementen. Het persoonlijke aspect en de bijbehorende contacten passen helemaal bij mij. Door mijn persoonlijke aanpak sta je als klant centraal in het gehele traject van het proces.

 

Wat doe ik graag in mijn privé tijd: 

 • Ik breng graag tijd door met mijn gezin en familie 
 • Vakanties naar een zonnig oord
 • Afspreken met vriendinnen en vrienden
 • Paardrijden
 • Dansen/sporten
 • Shoppen
 • Saunabezoek
 • Terras bezoeken
 • Uit eten gaan
 • Lekker op de bank ploffen met een kop thee en een chocolaatje erbij 
 • Vrijwilligerswerk bij Speelweek Hulhuizen. Die blije gezichtjes van die kinderen maken al die voorbereiding méér dan goed
 • Interieur en wonen
 • Fietsen 

 

 

Vrijblijvend advies nodig?

Al ruim 17 jaar het beste makelaarskantoor in de regio!

De combinatie van bouwkundige en juridische aspecten, wetgeving, financiële zaken en een grote menselijke kant boeien mij enorm. In het jaar 2006 durfde ik het aan en zette de stap naar zelfstandigheid. Het resultaat daarvan is Vernooij Makelaardij & taxaties. Mijn klanten beoordelen mij gemiddeld met een 9,3. Dat is waar ik het voor doe!

Professionele begeleiding en persoonlijke aanpak

Het verbouwen of verkopen van uw woning is een belangrijke financiële beslissing waarbij je veel vragen kunt hebben. Wat is de waarde van je huis? Welke hypotheekvoorwaarden zijn er en kom je in aanmerking voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Met mijn professionele en persoonlijke begeleiding neem ik uitgebreid de tijd om je te informeren. Ik ben jouw aanspreekpunt voor de regio Arnhem en Nijmegen.

 

Bezichtiging
Aanschaf

Voordelen Marieke Vernooij als aankoopmakelaar

Als je op zoek bent naar een persoonlijke benadering tijdens de belangrijkste investering in jouw leven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als jouw aankoopmakelaar kan ik je professionele begeleiding bieden gedurende het gehele aankooptraject, of alleen bij bepaalde onderdelen daarvan. Je betaalt bij mij altijd een scherp tarief, zonder verborgen kosten. Bovendien werk ik niet met een percentage van het aankoopbedrag, maar betaal je alleen voor de diensten die je daadwerkelijk afneemt.

Voordelen Marieke Vernooij als taxateur

Kies je voor mij als jouw taxateur, dan haal je regionale kennis en expertise in huis. Ik ben bekend met de woningmarkt in Arnhem en Nijmegen en zorg ervoor dat je het taxatierapport binnen drie dagen ontvangt na mijn bezoek aan jouw woning. Daarnaast ben ik aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters, waaronder het NRVT, VBO-makelaar, SCVM en het NWWI.

 Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen

Gemiddelde klantenbeoordeling 9,4 

 

 Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak

Meer dan 17 jaar ervaring in de makelaardij en taxaties

 Vast scherp tarief, zonder verrassingen 

 NWWI gecertificeerd 

Neem direct contact met mij op

Ik hoop ook je te mogen helpen met de aankoop van jouw droomhuis of de

taxatie van jouw woning. Je kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of vul
formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Gegevens achterlaten

Bel-mij-terug formulier

Tijdens werkdagen bel ik je dezelfde dag nog terug.

Bel mij terug!
Vernooij Makelaardij
Vernooij Makelaardij