Met mij haal je kennis in huis

17+

Jaar ervaring

9+

Gemiddelde beoordeling

100%

Inzet om jou te helpen!

Met mij haal je kennis in huis

Fijn om met je kennis te mogen maken. Ik ben Marieke Vernooij en ik ben sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. Tijdens mijn carrière heb ik al veel ervaring opgedaan als makelaar en als gecertificeerd Register Taxateur (RMT). De combinatie van bouwkundige en juridische aspecten, wetgeving, financiële zaken en een grote menselijke kant boeien mij enorm. In het jaar 2006 durfde ik het aan en zette de stap naar zelfstandigheid. Het resultaat daarvan is Vernooij Makelaardij & taxaties


Mijn klanten beoordelen mij zeer positief. Dat is waar ik het voor doe! Met veel plezier en enthousiasme heb ik mij gespecialiseerd in taxaties en aankoop van woningen en appartementen. Het persoonlijke aspect en de bijbehorende contacten passen helemaal bij mij.


Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of een taxatie nodig hebt voor je woning, ik sta klaar om je persoonlijk te begeleiden met aandacht, kwaliteit en deskundigheid. Bij Vernooij Makelaardij & Taxaties draait alles om jou en jouw wensen.

Ik begrijp als geen ander hoe cruciaal deze beslissingen zijn, en daarom bied ik professionele begeleiding met mijn volledige aandacht. Ik ben ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met mijn service. Transparantie staat bij mij voorop. Je betaalt bij mij een vast bedrag, zonder verrassingen achteraf, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De regio Arnhem en Nijmegen is mijn thuisbasis. Ik ken deze regio erg goed en ben volledig op de hoogte van de lokale markt en ontwikkelingen. Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, ik sta klaar om je te adviseren en te begeleiden. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale woning, en ik zorg ervoor dat je de beste deal krijgt.

Vrijblijvend advies nodig?

Al ruim 17 jaar het beste makelaarskantoor in de regio!

Ik hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht en sta altijd voor je klaar. Mijn dienstverlening is gebaseerd op vertrouwen, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Ik blijf voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ik je altijd de best mogelijke service kan bieden. En als er iets onduidelijk is, zal ik het je in begrijpelijke taal uitleggen.

Ik sta voor professionele begeleiding en een persoonlijke aanpak

Het verbouwen of verkopen van je woning is een belangrijke financiële beslissing waarbij je veel vragen kunt hebben. Wat is de waarde van je huis? Welke hypotheekvoorwaarden zijn er en kom je in aanmerking voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Met mijn professionele en persoonlijke begeleiding neem ik uitgebreid de tijd om je te informeren. Ik ben jouw aanspreekpunt voor de regio Arnhem en Nijmegen.

Gemiddeld een 9.2

Bekijk alle reviews

De voordelen van Marieke als aankoopmakelaar


Als je op zoek bent naar een persoonlijke benadering tijdens de belangrijkste investering in jouw leven, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als jouw aankoopmakelaar kan ik je professionele begeleiding bieden gedurende het gehele aankooptraject, of alleen bij bepaalde onderdelen daarvan. Je betaalt bij mij altijd een scherp tarief, zonder verborgen kosten. Bovendien werk ik niet met een percentage van het aankoopbedrag, maar betaal je alleen voor de diensten die je daadwerkelijk afneemt.


Kies je voor mij als jouw taxateur, dan haal je regionale kennis en expertise in huis. Ik ben bekend met de woningmarkt in Arnhem en Nijmegen en zorg ervoor dat je het taxatierapport binnen drie dagen ontvangt na mijn bezoek aan jouw woning. Daarnaast ben ik aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters, waaronder het NRVT, VBO-makelaar, SCVM en het NWWI.


  • Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen
  • Gemiddelde klantenbeoordeling 9,2  
  • Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak
  • Meer dan 17 jaar ervaring in de makelaardij en taxaties
  • Vast scherp tarief, zonder verrassingen 
  • NWWI gecertificeerd


Heb je nog vragen of wil je een afspraak plannen?

Ik hoop ook je te mogen helpen met de aankoop van jouw droomhuis of de taxatie van jouw woning. Je kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of een verzoek tot terugbellen doen, of contact opnemen via het formulier. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.