Je makelaar tijdens het aankoopproces

Als ervaren aankoopmakelaar begrijp ik dat het kopen van een huis de grootste investering van je leven is. Daarom help ik jou graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt met veel vragen zitten over de vraagprijs en de bouwkundige staat van het pand, maar ik kan jou hierbij uitstekend van dienst zijn. Ik ken de regio Arnhem en Nijmegen en de huizenmarkt op mijn duimpje en stel altijd jouw belang voorop. Ik breng eventuele verborgen gebreken aan het licht en bepaal de juiste waarde van de woning, zodat je niet te veel betaalt en niet met extra kosten wordt geconfronteerd.

Bij mij heb je de keuze om de complete aankoopbegeleiding van A tot Z te laten verzorgen, of slechts enkele delen daarvan. Bovendien hanteer ik een vast bedrag en geen percentage over het aankoopbedrag. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Aankoopbegeleiding van A tot Z

Samen gaan we op pad om je droomhuis te bezichtigen. Als ervaren aankoopmakelaar voorzie ik jou van eerlijk en deskundig advies over de bouwtechnische staat van de woning en de objectieve waarde. Tijdens het proces van onderhandelingen met de verkopende partij, blijf ik jouw belangen behartigen en streef ik ernaar om de woning binnen je gestelde budget aan te kopen. Elke stap nemen we samen, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Na ontvangst van de koopakte controleer ik deze op alle gestelde eisen. Tot slot verzorg ik de eindoplevering bij de notaris. Als je onverhoopt besluit om niet het gehele traject af te nemen, dan betaal je enkel voor de diensten die je wel hebt afgenomen. Op deze manier bent je altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor de geleverde diensten.

 

€ 1.500,- (inclusief BTW)

Bezichtiging

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je over de bouwtechnische staat of de objectieve waarde? Ik ga graag met je mee de woning bezichtigen en voorzie je van een eerlijk advies.

 

€ 200,- (inclusief BTW)

Onderhandelingstraject

Als je op het punt staat om jouw droomhuis te kopen, kan het verstandig zijn om mij in te schakelen voor het onderhandelingstraject. Met mijn ervaring en expertise in het aankopen van woningen kunnen we samen voor het beste resultaat gaan, wat je veel geld kan besparen. Al met al is het inschakelen van mijn diensten dus een slimme investering!

 

€ 750 (inclusief BTW)

Koopakte en eindoplevering bij de notaris

Gefeliciteerd met je aankoop! Maar wat staat er nu precies in de koopakte? Geen paniek, ik sta voor je klaar om de koopakte in begrijpelijke taal uit te leggen. Als er nog aanpassingen nodig zijn, zorgen we daar samen voor bij de notaris. En uiteraard sta ik jou ook bij tijdens de uiteindelijke oplevering bij de notaris.

 

€ 550,00 (inclusief BTW)

 Kennis van de regionale woningmarkt in Nijmegen en Arnhem

Meer dan 17 jaar ervaring met aankoopbegeleiding 

 Prima klantenbeoordeling

Je betaalt alleen voor de diensten die je afneemt 

 Vast bedrag, geen verrassingen 

 Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak 

Neem direct contact met mij op

Ik hoop ook jou te mogen helpen met de aankoop van je droomhuis of de

taxatie van je woning. Je kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of vul
formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 

Gegevens achterlaten

Bel-mij-terug formulier

Tijdens werkdagen bel ik je dezelfde dag nog terug.

Bel mij terug!
Vernooij Makelaardij
Vernooij Makelaardij