Uw makelaar tijdens het aankoopproces

Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste investering van uw leven, dus de uiteindelijke keuze moet de juiste zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat u met veel vragen zit. Is de vraagprijs te hoog? Hoe is de bouwkundige staat van het pand? Hierbij kan ik als ervaren aankoopmakelaar veel voor u betekenen. Ik heb een uitgebreide kennis van de regio Arnhem en Nijmegen en de huizenmarkt. Daarnaast stel ik altijd uw belang voorop. Ik breng mogelijke verborgen gebreken aan het licht en stel de juiste waarde van de woning vast. Zo betaalt u niet te veel voor de woning en wordt u niet met extra kosten achteraf geconfronteerd.

U kunt er bij mij voor kiezen om de aankoopbegeleiding van A tot Z te doen, of slechts een of meerdere onderdelen daarvan. U betaalt bij mij altijd een vast bedrag en geen percentage over het aankoopbedrag!

Aankoopbegeleiding van A tot Z


Samen gaan we uw droomhuis bezichtigen. Ik geef u een eerlijk en gedegen advies over de bouwtechnische staat van de woning en de objectieve waarde. Vervolgens verzorg ik de onderhandelingen met de tegenpartij met als doel de woning aan te schaffen binnen het gestelde budget. Iedere stap die we nemen doen we samen. Als de koopakte binnen is, beoordeel ik of deze aan alle gestelde eisen voldoet. Vervolgens verzorg ik de eindoplevering bij de notaris.

Wanneer we onverhoopt niet het gehele traject doorlopen, betaalt u altijd alleen voor de diensten die u wel heeft afgenomen. U betaalt dus nooit te veel!

 

€ 1.500,- (inclusief BTW)

Bezichtiging

Heeft u een woning op het oog, maar twijfelt u over de bouwtechnische staat of de objectieve waarde? Ik ga graag met u mee de woning bezichtigen en voorzie u van een gedegen advies.

€ 200,- (inclusief BTW)

Onderhandelingstraject

U bent eruit, u staat op het punt om uw droomhuis te kopen. Dan kan het verstandig zijn om mij in te schakelen voor het onderhandelingstraject. Ik heb veel ervaring met aankopen van woningen, samen gaan we voor het beste resultaat. Dat kan u veel geld besparen. Kortom: een slimme investering!

€ 750 (inclusief BTW)

Koopakte en eindoplevering bij de notaris

Gefeliciteerd met uw woning! Heeft u de koopakte in huis, maar wordt u daar niet bepaald wijzer van? Ik help u om in begrijpelijke taal de koopakte aan u uit te leggen. Waar nodig laat ik de koopakte aanpassen bij de notaris. Samen gaan we naar de notaris voor de uiteindelijke oplevering. 

 

€ 550,00 (inclusief BTW)

 Kennis van de regionale woningmarkt in Nijmegen en Arnhem

Meer dan 17 jaar ervaring met aankoopbegeleiding 

 Gemiddelde klantenbeoordeling 9,3

 U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt 

 Vast bedrag, geen verrassingen 

 Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak 

Neem direct contact met mij op

Ik hoop ook u te mogen helpen met de aankoop van uw droomhuis of de

waardebepaling van uw woning. U kunt mij bereiken via 06 - 25 49 52 27 of vul
onderstaand formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met u op.