Met ons haalt u kennis in huis

De verbouwing of (ver)koop van een woning is een belangrijke financiële beslissing. Wat is de waarde van uw huis? Wat zijn de voorwaarden voor een hypotheek en hoe komt u in aanmerking voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)? Een taxatierapport en begeleiding in het aankoopproces helpen u hierbij. Het biedt daarnaast extra voordeel om een taxateur en makelaar in te schakelen met veel ervaring in de regio waar u naar een woning zoekt. Laat dit voor de regio Nijmegen en Arnhem over aan Vernooij Makelaardij & Taxaties.  
 

De voordelen van Vernooij Makelaardij & Taxaties uit Nijmegen

De voordelen van een aankoopmakelaar

Heeft u een huis op het oog? Vernooij Makelaardij zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt als u een huis koopt. Uw belang staat voorop. Op dit moment is in Nederland sprake van een kopersmarkt; er is genoeg aanbod en de hypotheekrente is laag. De huizenmarkt trekt aan en daarmee stijgen de koopprijzen.

Weet u waar u op moet letten bij de aankoop van een huis? U koopt misschien 2 tot 3 keer in uw leven een huis, wat is dan relevant? Voor ons is dit dagelijkse kost en wij kunnen u daarom begeleiden tijdens het aankoopproces. Zo heeft de verkopende partij een mededelingsplicht. Maar als geïnteresseerde bent u zelf verantwoordelijk onderzoek te doen naar de woning. Samen met u beoordeelt Vernooij Makelaardij de woning. We zullen tijdens de bezichtiging relevante onderwerpen bevragen en indien nodig adviseren wij u een bouwkundig rapport op te laten stellen.

Bij de aankoop van een woning kijken we naar:

  • De staat van het pand
  • Prijsontwikkelingen in de buurt
  • Kadastrale informatie
  • Bouwvergunningen
  • Bestemmingsplannen
  • Eventuele stukken van de Vereniging van Eigenaren

Ook nemen we de koopakte met u door en zorgen we ervoor dat de andere partij gemaakte afspraken nakomt. Bij ons bespaart u tijd, energie en geld wanneer wij voor u de aankoop realiseren. 
 

Waarom schakelt u Vernooij Makelaardij & Taxaties in?

De kwaliteit van taxatierapporten is nog meer dan voorheen essentieel sinds er voor het eerst in jaren sprake is van prijsdalingen op de woningmarkt. 

Kies daarom voor een taxateur van Vernooij Makelaardij & Taxaties. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister SCVM en het NWWI. Dit betekent dat wij over een uitgebreide database van vergelijkbare woningen beschikken. Ook voldoet het taxatierapport aan de eisen voor NHG en wordt het door alle financiële instellingen geaccepteerd.

Vernooij Makelaardij & Taxaties voert dagelijks meerdere taxaties uit in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de woningwaarde in dit gebied. Vernooij plant altijd genoeg tijd in voor de taxaties en voert deze gericht en snel uit.