De belangrijkste investering van uw leven

Taxaties zijn er niet alleen voor de aankoop van een huis. Het is ook nodig wanneer u gaat verbouwen, de verdeling van de inboedel bij een echtscheiding en bij de oversluiting van de bestaande hypotheek. Vernooij Makelaardij & Taxaties is uw taxateur in Nijmegen. Wij taxeren snel, gericht en maken het voor u zo transparant mogelijk. Gaat u een huis kopen en zoekt u een makelaar? Wij begeleiden u voor een zeer gunstig tarief in het gehele aankoopproces. 
 

Voor de juiste begeleiding en taxatie bij de aankoop van uw woning

Waarom Vernooij Makelaardij & Taxaties

Vernooij Makelaardij & Taxaties werkt snel en gericht tijdens taxaties. Met ons rapport kunt u terecht bij elke bank. Wij zijn aangesloten bij verschillende kwaliteitsregisters zoals het Taxatie Validatie Instituut, VBO-makelaar en het Nederlands Woning Waarde Instituut. U bent dus verzekerd van goede begeleiding en een taxatierapport voor uw hypotheek dat aan alle eisen voldoet.
 

Over Vernooij Makelaardij & Taxaties

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in de vastgoedwereld, werd Vernooij Makelaardij & Taxaties in 2006 opgericht door Marieke Vernooij. Voor haar is de professionele begeleiding die ze haar klanten biedt van belang, net als transparantie en duidelijkheid. Bij Vernooij Makelaardij wordt alles u helder uitgelegd en blijft u na een afspraak niet met vragen achter.

U betaalt alleen voor wat u uit handen wilt geven. Dat kan de totale begeleiding zijn tijdens het aankoopproces of alleen het contact met de notaris wanneer u de koopakte heeft ondertekend. Vernooij Makelaardij neemt uitgebreid de tijd voor u en biedt haar diensten aan voor zeer gunstige prijzen.