Uw makelaar tijdens het aankoopproces

Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste investering van uw leven, dus de uiteindelijke keuze moet de juiste zijn. En u kunt dus met veel vragen zitten. Is de vraagprijs te hoog? Hoe is de bouwkundige staat van het pand? Hierbij kan ik als ervaren aankoopmakelaar veel voor u betekenen. Ik heb een uitgebreide kennis van de regio Arnhem en Nijmegen, de huizenmarkt en ik stel altijd uw belang voorop. Ik breng mogelijk verborgen gebreken aan het licht en stel de juiste waarde van de woning vast. Zo betaalt u niet te veel voor de woning en wordt u niet met extra kosten achteraf geconfronteerd. 

U kunt er bij mij voor kiezen om de aankoopbegeleiding van A-Z te doen, of slechts een of meerdere onderdelen daarvan. U betaalt bij mij altijd een vast bedrag en geen percentage over het aankoopbedrag! 

Aankoopbegeleiding van A-Z

Samen gaan we uw droomhuis bezichtigen. Ik geef u een eerlijk en gedegen advies over de bouwtechnische staat van de woning en de objectieve waarde. Vervolgens verzorg ik de onderhandelingen met de tegenpartij met als doel de woning aan te schaffen binnen het gestelde budget. Iedere stap die we nemen doen we samen. Als de koopakte binnen is, beoordeel ik of deze aan alle gestelde eisen voldoet. Vervolgens verzorg ik de eindoplevering bij de notaris.

Wanneer we onverhoopt niet het gehele traject doorlopen betaalt u altijd alleen voor de diensten die u wel heeft afgenomen. U betaalt dus nooit teveel!

€ 1.250,- (inclusief BTW)

Bezichtiging

U heeft een woning op het oog, maar u twijfelt over de bouwtechnische staat of de objectieve waarde? Ik ga graag met u mee de woning bezichtigen en voorzie u van een gedegen advies. 

€ 181,50 (inclusief BTW)

Onderhandelingstraject

U bent er uit, u staat op het punt om uw droomhuis te kopen. Dan kan het verstandig zijn om mij in te schakelen voor het onderhandelingstraject en voor de bezichtiging. Ik heb veel ervaring met aankopen van woningen, samen gaan we voor het beste resultaat. Dat kan u veel geld besparen. Kortom; een slimme investering!

€ 443,50 (inclusief BTW)

Koopakte en eindoplevering bij de notaris

Gefeliciteerd met uw woning! U heeft de koopakte in huis, maar echt wijs wordt u daar niet uit? Ik help u om in begrijpelijke taal de koopakte aan u uit te leggen. Waar nodig laat ik de koopakte aanpassen bij de notaris. Samen gaan we naar de notaris voor de uiteindelijke oplevering. 

€ 625,00 (inclusief BTW)
  • Kennis van de regionale woningmarkt in Arnhem en Nijmegen
  • Gemiddelde klantenbeoordeling 9,3
  • Vast bedrag, geen verrassingen achteraf
  • Meer dan 10 jaar ervaring met aankoopbegeleiding
  • U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt
  • Professionele begeleiding met een persoonlijke aanpak

Neem direct contact met mij op

Klanten beoordelen mij gemiddeld met een 9,3. Wilt u dit ook ervaren? Neem dan contact met mij op. Bel mij op 06-25495227 of vul onderstaand formulier in. Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met u op.

Bel-mij-terug formulier

Tijdens werkdagen bel ik u vandaag nog terug.